Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

Knjige i udžbenici

Najznačajnije knjige i monografije Katedre za elektronsko poslovanje su:

Udžbenik Elektronsko poslovanje

Udžbenik Elektronsko poslovanje, autora Božidara Radnekovića, Marijane Despotović-Zrakić, Zorice Bogdanović, Dušana Baraća i Aleksandre Labus, u izdanju Fakulteta organizacionih nauka, predstavlja prvi udžbenik iz ove oblasti na Univerzitetu u Beogradu.

Udžbenik Elektronsko poslovanja.

 

 

 

Udžbenik Internet inteligentnih uređaja

Udžbenik Interneta inteligentnih uređaja, autora Božidara Radnekovića, Marijane Despotović-Zrakić, Zorice Bogdanović, Dušana Baraća, Aleksandre Labus i Živka Bojovića, u izdanju Fakulteta organizacionih nauka, predstavlja prvi udžbenik iz ove oblasti na Univerzitetu u Beogradu i jedan od prvih u svetu.

Udžbenik Internet inteligentnih uređaja.

 

 

 

Praktikum iz interneta inteligentnih uređaja

Praktikum iz interneta interneta inteligentnih uređaja, autora Božidara Radenkovića, Marijane Despotović-Zrakić, Zorice Bogdanović, Dušana Baraća i Aleksandre Labus, u izdanju Fakulteta organizacionih nauka, predstavlja prvi udžbenik iz ove oblasti na Univerzitetu u Beogradu i jedan od prvih u svetu.

Praktikum iz interneta inteligentnih uređaja.

 

 

 

Monografija iz oblasti cloud computinga

Glavni cilj monografije “Handbook of Research on High Performance and Cloud Computing in Scientific Research and Education” je da predstavi rezultate istraživačkih radova u oblasti modernih računarskih tehnologija i aplikacija u i njihove primene u nauci i obrazovanju.

Editori knjige su:

Dr Marijana Despotović-Zrakić (Fakultet organizacionih nauka)
Dr Veljko Milutinović (Elektrotehnički fakultet)
Dr Aleksandar Belić (Institut za fiziku)

 Detaljnije o monografiji možete pročitati na sledećoj stranici.