Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

ELAB Letnja škola “Tehnologije elektronskog poslovanja” 2014

logo-skole

Katedra za elektronsko poslovanje organizuje prvu letnju školu pod nazivom “Tehnologije elektronskog poslovanja”. U okviru Letnje škole polaznici će se upoznati sa tehnologijama Interneta inteligentnih uređaja i konceptima razvoja savremenih aplikacija elektronskog poslovanja. Letnja škola će biti organizovana u periodu od 29. septembra do 10. oktobra 2014. na Fakultetu organizacionih nauka.

U okviru škole biće realizovano više praktičnih primera i laboratorijskih vežbi. Letnja škola “Tehnologije elektronskog poslovanja” obuhvatiće dva kursa:

  1. Razvoj aplikacija elektronskog poslovanja (12 polaznika)
  2. Internet inteligentnih uređaja (12 polaznika)

Pravo upisa imaju studenti osnovnih, master, specijalističkih strukovnih, specijalističkih akademskih i doktorskih studija.

Važni datumi:

  • Prijava za letnju školu se može obaviti od 01. do 15. septembra 2014. godine.
  • 15. – 22. septembar – intervju sa kandidatima
  • 22. septembar – objavljivanje spiska polaznika
  • 22. – 29. septembar – potpisivanje ugovora
  • 29. septembar – 10. oktobar – održavanje letnje škole

Predavači na letnjoj školi “Tehnologije elektronskog poslovanja” su:

Rang lista prijavljenih kandidata biće formirana na osnovu prethodnog uspeha na studijama i na osnovu intervjua sa polaznicima. Prava i obaveze između polaznika prve letnje škole “Tehnologije elektronskog poslovanja” i Katedre za elektronsko poslovanje regulišu se potpisivanjem ugovora kojim kadidati prihvataju opšte uslove pohađanja odabranog kursa letnje škole.

Svi polaznici koji budu prisustvovali časovima i uspešno realizovali finalni projekat, po završetku kursa će dobiti sertifikat.