Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

ELAB Letnja škola “Tehnologije elektronskog poslovanja” 2022

Katedra za elektronsko tradicionalno organizuje Elab letnju školu pod nazivom „Tehnologije elektronskog poslovanja 2022“ (E-business technologies 2022). U okviru Letnje škole planirano je da se polaznici upoznaju sa konceptima upravljanja tokovima podataka i Apache Kafka platformom, sa Salesforce platformom, kao i sa konceptima i praksama upravljanja razvojem digitalnih proizvoda.

Letnja škola Tehnologije elektronskog poslovanja 2022. će biti organizovana u periodu od 19. septembra do 15. oktobra 2022. u četiri termina nedeljno, u periodu od 18:00 do 21:15 časova, u kombinovanom režimu, u kabinetu 304 i onlajn, korišćenjem Mudl sistema i video konferencija.

U okviru škole biće realizovano više praktičnih primera i laboratorijskih vežbi. Letnja škola “Tehnologije elektronskog poslovanja 2022” obuhvatiće tri kursa:

  1. Upravljanje tokovima podataka primenom Apache Kafka platforme (15 polaznika)
  2. Salesforce (15 polaznika)
  3. Upravljanje razvojem digitalnih proizvoda (15 polaznika)

Pravo upisa na ovu Letnju školu imaju studenti osnovnih, master, specijalističkih strukovnih, specijalističkih akademskih i doktorskih studija. Nakon prijave kandidata, biće formirana rang lista na osnovu prethodnog uspeha na studijama i na osnovu intervjua sa polaznicima.

Za realizaciju letnje škole koristiće se postojeća oprema Katedre za elektronsko poslovanje.

Učešće na letnjoj školi je besplatno za sve polaznike.

Važni datumi:

  • Prijava za letnju školu se može obaviti najkasnije do 15. septembra 2022. godine.
  • 17. septembar – objavljivanje spiska polaznika
  • 19. septembar – 15. oktobar – održavanje letnje škole (konačni datumi biće naknadno objavljeni)

Predavači na letnjoj školi “Tehnologije elektronskog poslovanja” su profesori i saradnici katedre.

Prava i obaveze između polaznika prve letnje škole “Tehnologije elektronskog poslovanja” i Katedre za elektronsko poslovanje regulišu se potpisivanjem ugovora kojim kandidati prihvataju opšte uslove pohađanja odabranog kursa letnje škole.

Polaganje za sertifikat biće organizovano u prostorijama fakulteta. Kandidatima koji uspešno završe kurs u okviru letnje škole biće uručeni sertifikati o učešću u letnjoj školi.

Opšte uslove o letnjoj školi možete naći na sledećem linku: https://elab.fon.bg.ac.rs/opsti-uslovi-za-letnju-skolu/