Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

KupujemProdajem: Biznis model i arhitektura android mobilne aplikacije

Datum i vreme: 14.05.2024. u 14:15

Mesto: sala 21, Fakultet organizacionih nauka

KupujemProdajem je najpoznatija internet platforma za kupovinu i prodaju različitih proizvoda u Srbiji. Osnovana je 2008. godine i postala je omiljeno odredište za ljude koji žele da kupuju ili prodaju raznovrsne artikle. Njen uspeh se delom zasniva na jednostavnom i intuitivnom korisničkom iskustvu, kao i na velikom broju oglasa (preko 6 miliona) koji pokrivaju širok spektar kategorija proizvoda, usluga i poslova.

Predavanjem će u prvom delu biti obuhvaćeno predstavljanje biznis modela KupujemProdajem uz osvrt na digitalni marketing KupujemProdajem sistema,  a u drugom delu  kako izgleda arhitektura android mobilne aplikacije.

Iz KupujemProdajem studentima će se obratiti Mateja Opačić i Andrijana Žikić.

Mateja Opačić je Education Manager & Software Architecture Consultant u KupujemProdajem, sa preko 30 godina iskustva u IT industriji, a kao menadžer zadužen je i za edukacije Technology tima. Istovremeno, Mateja kao profesor-mentor radi sa mladim talentima i priprema ih za međunarodna takmičenja u nauci. Andrijana Žikić je alumnista FON-a i Marketing menadžer u KupujemProdajem.

Check Also

RANDOM PROJECTIONS FOR MATHEMATICAL PROGRAMMING

Datum i vreme: Utorak, 21.05.2024. u 14:15hLokacija: Online Predavač: Leo Liberti, LIX CNRS Ecole Polytechnique, …