Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

Gostujuće predavanje: FinTech 101: Budućnost finansijskih usluga pod uticajem novih tehnologija – Veljko (Vel) Vasić

U četvrtak 25.1.2024. u 18h sa nama će biti Veljko Vasić, preduzetnik, mentor, suosnivač i CEO HolyWally-a, kao i preko 10 drugi kompanija širom Evrope, Bliskog Istoka i Azije.

Veljko (Vel) je završio Fakultet organizacionih nauka, a poslednjih 10 godina je bio deo osmišljavanja i pokretanja inovacionih centara za Visu, PayPal i Microsoft širom jugoistočne Azije i Bliskog istoka. Tokom tog perioda, rukovodio je i sproveo 12 inovativnih programa u oblasti Fintech-a, održivosti i telekomunikacija. Ovi programi obuhvatali su stotine startap kompanija, mentora i velikih korporacija.

Veljkova uspešna mentorska karijera se ogleda kroz doprinos projektima kao što su Singapore Fintech Festival, Microsoft for Startups, Orbit startups, Seoul Fintech Lab i Union Venture Builders.

Kroz Creitive Ventures, 2021. godine, pokrenuo je 5 kompanija i uspeo da ih razvije od samih početaka do faze širenja za manje od 12 meseci. U okviru tih 5 kompanija, nalazi se i HolyWally, koju je preuzeo kao izvršni direktor 2022. godine.

HolyWally je prva globalna white-label digital wallet no-code platforma koja omogućava preduzetnicima da kreiraju, implementiraju i prilagode novčanike svom brendu kroz samo par minuta i time obezbede njegovo isticanje na tržistu. Ova platforma je privukla blizu 3 miliona dolara finansiranja i stotine zainteresovanih klijenata na globalnom nivou, kao i Visa i Microsoft sertifikaciju.

Veljko (Vel) Vasić, preduzetnik, mentor i Co-founder/CEO HolyWally, će gostovati na Fakultetu organizacionih nauka, Katedri za elektronsko poslovanje, u okviru nastave na master studijama i pričati na temu budućnosti razvoja finansijskih usluga pod uticajem novih tehnologija.

Datum i vreme: 25.1.2024. 18h

Mesto: Amfiteatar 4, Fakultet organizacionih nauka, Beograd

Check Also

Model digitalnog zdravstvenog ekosistema zasnovan na blockchain tehnologiji

Datum i vreme: Utorak, 27.02.2024. u 14.15 Lokacija: sala 301f, Matematički institut SANU (MISANU) i online . Registracija za …