Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

EMPOWER IT – HUMANITARNI IT IZAZOV

Empower IT izazov motiviše studentske timove da kreiraju rešenja koja mogu unaprediti i pomoći rad Centra za integraciju mladih. (Svratište za decu, Beograd)

Studentski timovi u čijem sastavu je najmanje 3 člana, imaju zadatak da zajedno kreiraju inovativno idejno IT rešenje na zadati izazov, uz učenje i rad sa mentorima partnera projekta. Svaki tim dobija eksperte u oblasti IT, finanasija, pravnog savetnika i predstavnika organizacije.

Najbolje rešenje dobija nagradu u iznosu od 150 000 RSD a učesnici takmičenja imaće priliku da ostvare potencijal saradnje sa partnerima projekta i mentorima.

Ovaj studentski izazov, humanitarnog karaktera pokrenula je kompanija Manpower Srbija uz podršku partnera, Fakulteta organizacionih nauka, udruženja studenata informatike  FONIS, kompanija Levi9, TPASrbija i advokatskom kancelarijom Gecić law.

Više informacija o takmičenju, mentorima, izazovu i nagradama možete videti na linku. Poziv za studentske timove otvoren je do 15.09.2022. i vrši se putem linka.

Izvor FON.RS

Check Also

Održana je treća međunarodna konferencija E-business technologies

Na Fakultetu organizacionih nauka u četvrtak, 15. juna 2023. godine, svečano je otvorena treća međunarodna konferencija E-business …