Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

Druga međunarodna konferencija E-business technologies

E-business technologies

U četvrtak  23.06.2022. na Fakultetu organizacionih nauka biće svečano otvorena druga međunarodna konferencija E-business technologies, u organizaciji Katedre za elektronsko poslovanje.

Primarni cilj konferencije jeste da na jednom mestu okupi vodeće profesore, naučnike, istraživače i stručnjake iz prakse, najuspešnije IT kompanije i studente da bi se predstavile ideje i primeri iz prakse u oblasti digitalnog poslovanja.

Pored većeg broja istraživača i eksperata iz Srbije, na konferenciji će biti izloženi radovi istraživača iz inostranstva: Rusije, Turske, Irana, Indije, Libije i Eritreje. Zbornik radova je dostupan na putem linka: https://ebt.rs/wp-content/uploads/2022/06/Proceedings-2022-EBT.pdf.

Na ceremoniji otvaranja obratiće se ispred Programskog odbora prof dr. Zorica Bogdanović, redovni profesor FON-a, prof.dr Dušan Barać, prodekan za digitalni razvoj FON-a, i prof dr. Boris Dumnić, predsednik IEEE Srbije i Crne Gore,. Keynote predavanja održaće prof.dr Marko Suvajdžić, vanredni profesor Digitalnih umetnosti Univerziteta na Floridi,  prof.dr Vladan Devedžić, dopisni član SANU, redovni profesor FON-a i prof.dr Dejan Milojičić, predsednik IEEE Computer Society (2014), Hewlett Packard Labs

Pozivamo Vas da prisustvujete otvaranju E-business technologies konferencije i keynote predavanjima, u 11h u amfiteatru D201, na koktel koji će nakon toga biti organizovan u FON-ovom klubu zaposlenih od 12:30 do 14:00 časova, i sekcijama i radionicama u popodnevnim časovima.

Direktan prenos svečanog otvaranja moguće je pratiti putem linka https://talk.elab.rs/b/zor-vja-qr6.

Studentsku radionicu na temu „Bubble.io no-code platform“ održaće Marija Vitaz, u četvrtak 23. juna od 17:30 do 19:00, direktan prenos je moguće pratiti putem linka https://talk.elab.rs/b/zor-fqq-mvu 

U petak 24. juna od 17:00 do 18:00 časova biće održane prezentacije studenata na temu ” Project-based learning in multinational teams: Developing Customer Journey Maps”.

Završnu ceremoniju koja počinje u 18:00 časova moguće je pratiti putem linka https://talk.elab.rs/b/zor-vja-qr6.

Check Also

Drugi međunarodni sastanak u Beogradu u okviru Erazmus+ projekta D-PBL: advancing projectbased learning into the Digital Era

Drugi međunarodni sastanak u okviru Erazmus+ projekta „D-PBL: advancing project-based learning into the Digital Era“ …