Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

“StartUp –ovanje 2.epozoda!”

U petak, 15.05., od 18h na Fakultetu Organizacionih Nauka održaće se predavanje pod nazivom “StartUp –ovanje 2.epizoda!”. Cilj predavanja je da među studentima pokrene raspravu o preduzetništvu, pokretanju start ap-a, pruži im uvid u njihovo funkcionisanje ali i priliku da čuju neke uspešne ljude koji su pokrenuli svoje biznise.

Neki od predavača na događaju biće predstavnici kompanije „PSTeh“  koja je pre 19 godina bila još jedan preduzetnički projekat a danas zapošljava više od 300 ljudi.

Takođe na događaju će biti predstvanici „ICT Hub-a“ koji direkto rade sa start ap-ima u razvoju.
Na događaju će govoriti i predstavnici Fakulteta organizacionih nauka, koji ovog leta zajedno sa AIESEC-om pružaju studentima FON-a priliku da imaju praktično iskustvo rada u inostranim start ap-ima i tako se na najbolji mogući način pripreme za svoje buduće karijere i nauče kako mogu pokrenuti sopstveni biznis.

Više informacija o ovom događaju pogledajte na FB stranici AIESEC-a.

Start ap je odlična prilika za sticanje širokog spektra profesionalnih veština. AIESEC je uz podršku Fakulteta organizacionih nauka pokrenuo projeka „Global Entrepreneurs“.
Projekat se zasniva na profesionalnom usavršavanju u vidu prakse u trajanju od 6-8 nedelja. Fakultet organizacionih nauka prepoznao je vrednost projekta i finansiraće šestoro najboljih kandidata za odlazak na praksu.

Cilj projekta je da se studentima tokom leta obezbedi prilika da volontiraju u uspešnim start ap-ima širom Evrope.
Opis posla na praksi je raznovrstan i volonteri će imati priliku da se bave marketingom, prodajom, poslovnom administracijom i IT-jem . Pored toga, steći će uvid u razvoj i funkcionisanje start ap-a, razviće preduzetnički duh, susrešće se sa izazovom rada u internacionalnom i multikulturalnom okruženju.

Katedra za elektronsko poslovanje kao medijski partner AIESEC-a Vas poziva da dođete na “StartUp –ovanje 2.epozoda!”

Check Also

KupujemProdajem: Biznis model i arhitektura android mobilne aplikacije

Datum i vreme: 14.05.2024. u 14:15 Mesto: sala 21, Fakultet organizacionih nauka KupujemProdajem je najpoznatija …