Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

Home > Front page > Elab nagradni konkurs

Elab nagradni konkurs

U zimskom semestru školske 2014/15 realizovan je Elab nagradni konkurs za studente četvrte godine osnovnih studija na FON-u koji polažu predmet Simulacija i simulacioni jezici. Studenti su imali zadatak da u grupama kreiraju 3D animaciju koja se uklapa u vizuelni identitet Katedre za elektronsko poslovanje na jednu od sledećih tema:

– Novogodišnja ili uskršnja čestitka Katedre;

– Promotivna animacija za neki od izbornih predmeta Katedre.

Najbolji radovi studenata odabrani su od strane nastavnika i objavljeni su na Elab Facebook fan stranici. Glasanje za najbolje radove je bilo javno.

Nagrade Elab nagradnog konkursa su:

Prvo mesto:

– Obezbeđeno mesto na kursu po izboru u okviru Elab Letnje škole 2015.

– Promovisanje studenata i prezentacija realizovane animacije na sajtu Katedre za elektronsko  poslovanje u okviru sekcije “Uspešni studenti”.

– 10 dodatnih poena na predmetima Simulacija i simulacioni jezici na osnovnim studijama

– 10 dodatnih poena na predmetu Računarska simulacija i virtuelna realnost na Master studijama iz elektronskog poslovanja.

Drugo mesto:

– Promovisanje studenata i prezentacija realizovane animacije na sajtu Katedre za elektronsko poslovanje u okviru sekcije “Uspešni studenti”.

– 10 dodatnih poena na predmetima Simulacija i simulacioni jezici na osnovnim studijama i 10 dodatnih poena na predmetu Računarska simulacija i virtuelna realnost na Master studijama iz elektronskog poslovanja.

Treće mesto:

– 10 dodatnih poena na predmetima Simulacija i simulacioni jezici na osnovnim studijama i 10 dodatnih poena na predmetu Računarska simulacija i virtuelna realnost na Master studijama iz elektronskog poslovanja.

studenti2

Pobednici Elab nagradnog konkursa su:

– Prvo mesto osvojila je Milica Nedić-Živanović na temu Elab uskršnje čestitke. Projekat možete pogledati na sledećem linku;

– Drugo mesto osvojile su Stanislava Tanić, Tina Stojković i Jelena Tucović na temu Elab novogodišnje čestitke. Projekat možete pogledati na sledećem linku;

– Treće mesto osvojile su Svjetlana Čupeljić, Aleksandra Simović i Ana Simonović, na temu Elab novogodišnje čestitke. Projekat možete pogledati na sledećem linku.

Čestitamo pobednicima!

Check Also

Radical University Arrangements to Create Entrepreneurial University

Pozivamo Vas na predavanje prof.dr Borka Furhta sa Atlantic Univerziteta na Floridi. u okviru IEEE seminara …