Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

Home > Front page > Elab nagradni konkurs

Elab nagradni konkurs

U zimskom semestru školske 2014/15 realizovan je Elab nagradni konkurs za studente četvrte godine osnovnih studija na FON-u koji polažu predmet Simulacija i simulacioni jezici. Studenti su imali zadatak da u grupama kreiraju 3D animaciju koja se uklapa u vizuelni identitet Katedre za elektronsko poslovanje na jednu od sledećih tema:

– Novogodišnja ili uskršnja čestitka Katedre;

– Promotivna animacija za neki od izbornih predmeta Katedre.

Najbolji radovi studenata odabrani su od strane nastavnika i objavljeni su na Elab Facebook fan stranici. Glasanje za najbolje radove je bilo javno.

Nagrade Elab nagradnog konkursa su:

Prvo mesto:

– Obezbeđeno mesto na kursu po izboru u okviru Elab Letnje škole 2015.

– Promovisanje studenata i prezentacija realizovane animacije na sajtu Katedre za elektronsko  poslovanje u okviru sekcije “Uspešni studenti”.

– 10 dodatnih poena na predmetima Simulacija i simulacioni jezici na osnovnim studijama

– 10 dodatnih poena na predmetu Računarska simulacija i virtuelna realnost na Master studijama iz elektronskog poslovanja.

Drugo mesto:

– Promovisanje studenata i prezentacija realizovane animacije na sajtu Katedre za elektronsko poslovanje u okviru sekcije “Uspešni studenti”.

– 10 dodatnih poena na predmetima Simulacija i simulacioni jezici na osnovnim studijama i 10 dodatnih poena na predmetu Računarska simulacija i virtuelna realnost na Master studijama iz elektronskog poslovanja.

Treće mesto:

– 10 dodatnih poena na predmetima Simulacija i simulacioni jezici na osnovnim studijama i 10 dodatnih poena na predmetu Računarska simulacija i virtuelna realnost na Master studijama iz elektronskog poslovanja.

studenti2

Pobednici Elab nagradnog konkursa su:

– Prvo mesto osvojila je Milica Nedić-Živanović na temu Elab uskršnje čestitke. Projekat možete pogledati na sledećem linku;

– Drugo mesto osvojile su Stanislava Tanić, Tina Stojković i Jelena Tucović na temu Elab novogodišnje čestitke. Projekat možete pogledati na sledećem linku;

– Treće mesto osvojile su Svjetlana Čupeljić, Aleksandra Simović i Ana Simonović, na temu Elab novogodišnje čestitke. Projekat možete pogledati na sledećem linku.

Čestitamo pobednicima!

Check Also

HandsOn Blender radionica

HandsOn 2019 – Uvod u Blender

Pozivamo vas na ovonedeljnu radionicu Uvod u Blender u okviru Elab Hands-On serijala! Radionica će …