Fakultet organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu

Katedra za elektronsko poslovanje

Elab Hands-On

elab hands on

Od ove godine Katedra za elektronsko poslovanje počinje sa organizovanjem Elab Hands-On događaja na kojima će studenti imati priliku da steknu praktična znanja o savremenim tehnologijama, metodama i tehnikama koje se primenjuju u praksi.

Studenti će dobiti zadatke koje treba da reše, ali i materijal na osnovu kojeg će moći da pronađu rešenja. Naravno, predavač pomaže u pronalasku rešenja i dodatno objašnjava nejasne detalje. Radionice traju 45 minuta i biće organizovane u nekoliko termina istog dana, kako bi što veći broj studenata mogao da učestvuje.

Predavači koji će održavati ove radionice su deo nastavnog tima katedre. Radionice će se održavati svakog petka u kabinetu 304 sa početkom u 16h. U zavisnosti od broja studenata koji se prijave, biće organizovani dodatni termini koji slede odmah nakon prvog. Dakle, jedna grupa od 12 studenata prisustvuje radionici u prvom terminu (16:00 -16:45), zatim sledeća grupa sluša u drugom terminu(17:00 -17:45) itd..

Neke od tema koje ovi događaji pokrivaju su:

Ember.JS
Razvoj WordPress Tema
Node.JS
Verzionisanje koda – Git & GitHub
Symfony
Primena Raspbery Pi-a u IoT okruženju
Analiza podataka pomoću programskog jezika Python
Softverski definisane mreže
Cloud computing
Android programiranje
Razvoj igara
Facebook API
Twitter API
HTML5, CSS3
Jquery
Drugo…

Check Also

ICMarkTech’20

Katedra za elektronsko poslovanje pri Fakultetu organizacionih nauka, Univerzitet u Beogradu, u saradnji sa Računarskim …